WebKeurig Onderhoud & Pechhulp

Ken je dat gevoel? 🤔

Je hebt een geweldige WordPress-website neergezet. Maar hoe langer hij online staat, hoe meer het begint te knagen: Is alles wel in orde? Zijn de updates bijgewerkt? Zijn er geen onzichtbare zwakke plekken? Zie ik niks over het hoofd?

En soms gaat het ook gewoon even mis. Na een update werkt de website ineens niet meer goed. Of erger: de website laat je in de kou staan met niks anders dan een cryptische foutmelding.

Als vervolgens een van je klanten je erop moet wijzen dat de website ‘stuk’ is.. wordt je daar niet happy van. Ik niet tenminste 😉

En weet je, dit soort problemen hebben nooit de neiging om zich te manifesteren op het moment dat het gewoon eens even goed uitkomt (iets met de Wet van Murphy 🥲).

Oplossing

Je kunt natuurlijk zelf iedere dag WordPress updaten en de website pagina voor pagina controleren op eigenaardigheden en heel hard duimen dat hij nooit op zwart gaat.

Mocht je daar de tijd en kennis voor hebben, dan moet je dat zeker doen!

Voor de 99% overige ondernemers is er het WebKeurig Onderhoud & Pechhulp pakket.

We zorgen ervoor dat je WordPress website (of webshop) up-to-date en veilig is. Daarnaast monitoren we continue of alles nog op rolletjes loopt. Is er iets loos? Dan zien we dat snel, heel snel.

Wat er ook loos is, we zorgen ervoor dat je website zo snel mogelijk weer soepeltjes loopt. Vervolgens kijken we op de achtergrond wat er aan de hand is, zodat problemen grondig worden aangepakt.

“Allemaal leuk en aardig maar dat zal wel een flinke duit kosten”, hoor ik je denken..

…Ik ben het volledig met je eens. Het is niet bepaald gratis. Aan de andere kant, wat kost het je alleen al aan tijd (= veel geld waard) en stress om zelf een WordPress website te onderhouden en problemen op te lossen. Vergeet daarnaast niet de verloren omzet door het simpelweg niet functioneren van je website of webshop.

Dan is € 1 per dag ineens belachelijk goedkoop 😂

Dit is WebKeurig Onderhoud en Pechulp:

Ik heb een probleem met mijn website, maar ik maak geen gebruik van onderhouds en Pechhulp pakket.

In dit geval kunnen wij je alsnog snel helpen. Je ontvangt dan een prijsindicatie vooraf. Dit is uiteraard wel veel duurder dan het Onderhoud en Pechulp pakket. Anders zou het niet eerlijk zijn naar onze andere klanten.

Moet ik mijn website persé bij WebKeurig laten hosten om gebruik te maken van het Onderhouds en Pechhulp pakket?

Nee, dat is niet verplicht. Wel handig, we zitten er dan nog beter bovenop. We werken samen met een zeer goede hostingpartij.

Ik wil alleen het onderhoudspakket of alleen het pechhulp pakket, kan dat ook?

Je hebt bij ons de keuze uit welgeteld 1 pakket voor 1 eenvoudige prijs 😉

Wat is er niet inbegrepen bij het Onderhoud en Pechulp pakket?

Je mag van ons verwachten dat we de website up-to-date houden. Daarnaast helpen we je uit de brand indien er iets mis is met de website. Bijvoorbeeld door het terugzetten van een backup, of een tijdelijke oplossing waardoor de website weer naar behoren werkt. Het oplossen van achterliggende problemen is echter niet inbegrepen.
Daarnaast is het pakket echt alleen bedoeld voor WordPress. Andere zaken zoals e-mail zijn dus niet inbegrepen.
Maar wees gerust we lossen ieder WordPress-probleem vakkundig op. Indien mogelijk met een prijsindicatie vooraf.

Monitoren jullie alle pagina’s van de website?

Nee, dit is inefficiënt en erg kostbaar. We maken gebruik van een selectie van pagina’s die representatief zijn voor de hele website. Daarmee hebben we nog steeds een zeer hoge kans dat we problemen opmerken.