WooCommerce webshop laten maken

Je hebt een fantastisch idee voor een webshop. Je hebt plannen, producten, zelfs een opslagruimte voor de voorraad! Eigenlijk kun je zo van start gaan, maar helaas heb je niet de kennis en kunde in huis om een goede webshop te bouwen. Dat is niet zo gek, want een webshop bouwen, die aan alle verwachtingen van de consument vandaag voldoet, is behoorlijk pittig.

Webkeurig is WooCommerce specialist. We bouwen niet alleen webshops, we helpen ook mee om verkopen te realiseren en webshops winstgevend te maken. Vragen of direct hulp nodig? Bel 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht .

WooCommerce specialist

Er zijn tal van webshopsoftware pakketten verkrijgbaar op de markt. Webkeurig heeft ervoor gekozen om te specialiseren in WooCommerce. Dit omdat WooCommerce enorm veel vrijheid biedt om de webshop naar wens in te richten. Ook zijn er veel plugins (deels zelfs gratis) beschikbaar om functionaliteiten toe te voegen aan een webshop. Zonder dat er direct allerlei programmeerwerk nodig is.

Daarnaast werkt WooCommerce op het CMS-platform WordPress, waar wij zeer over te spreken zijn. WordPress is een gratis CMS-platform die bijna volledig aan te passen is naar jouw wensen. Het is dan ook niet gek dat WordPress enorm populair is. Ongeveer 1 op de 3 websites draait op dit platform.

Webshop laten maken met iDeal

Als Nederlandse webshop kun je er niet zonder: iDeal. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit standaard wordt geintegreerd in de webshop. Het koppelen van iDeal aan een WooCommerce webshop kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van de Mollie Payment Service Provider of de Rabo Omni Kassa van Rabobank.

WooCommerce koppelen aan je boekhoudpakket

Het is uiteraard wel zo handig als WooCommerce gekoppeld is aan je boekhoudpakket. Dat regelen we natuurlijk voor je! WooCommerce is te koppelen aan de meeste boekhoudpakketten, waaronder:

Per boekhoudpakket kunnen de prijzen voor een koppeling verschillen. Meestal worden de koppelingen niet door een boekhoudpakket zelf aangeboden, maar door een derde partij die hier een bepaald tarief voor vraagt.

WooCommerce webshop op maat laten maken

Een webshop op maat laten maken is voor ons geen probleem. We verwerken al je wensen en eisen in een modern en Google-vriendelijke webshop. Voor de meeste functionaliteiten van een webshop bestaan er al plugins op de markt. Dat scheelt een boel programmeerwerk en dus ook een boel kosten. Heb je specifieke wensen, waar nog geen plugins voor bestaan? Geen probleem, regelen we voor je!

Wil je een WooCommerce webshop op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht.

Professionele WordPress webshop

Een professionele webshop laten maken? WebKeurig bouwt professionele webshops die draaien op het WooCommerce platform. We zorgen ervoor dat de webshop volledig aan je wensen voldoet. Zowel het front-end (hetgeen wat de bezoeker ziet) als het back-end (hetgeen waar je de webshop in beheert) wordt professioneel gebouwd en opgeleverd.

Webshop laten maken kosten

Een webshop laten maken brengt uiteraard kosten met zich mee. Bij webshops zoals Bol.com of Coolblue worden er enorm hoge kosten (met heel wat nullen) gemaakt. Hoe zit het eigelijk met de kosten als je als MKB’er een webshop laat bouwen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, want het hangt van nogal wat factoren af. Belangrijk voor het kostenplaatje is o.a.:

En zo zijn er nog tal van details die de kosten hoger of lager kunnen maken. Maar voor ons is het vooral belangrijk om de perfecte webshop te leveren die aansluit bij jouw budget. Is het budget beperkt? Dan denken wij bijvoorbeeld graag mee hoe we hier samen toch een succes van kunnen maken. Er is vaak veel meer mogelijk dan men op het eerste gezicht denkt.

Benieuwd naar een inschatting van de kosten? Bel gerust 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht.

Webkeurig is de ideale partner voor uw nieuwe webshop

Een nieuwe webshop laten maken is niet zomaar wat. Bij Webkeurig hebben we de kennis en kunde in huis om een efficiënte en winstgevende webshop op te zetten. We zijn niet alleen webbouwers, we helpen ook bij de Google marketing van de webshop. Bijvoorbeeld door de webshop te koppelen aan een krachtige Google Shopping campagne.

WebKeurig is gevestigd in de Wilp, een klein dorp in Groningen op steenworp afstand van Friesland. We werken dan ook voornamelijk voor het MKB in Groningen en Friesland.

Vraag een gratis adviesgesprek aan via 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht