VerbindR – Maakt API koppelen eenvoudig

Van je leverancier heb je begrepen dat er zoiets bestaat als een API-koppeling. Ideaal, want daarmee koppel je jouw WooCommerce productinventaris met die van je leverancier. Geen gedoe meer met CSV-bestanden of eindeloos inschieten van producten!

Maar oei! Zo’n koppeling optuigen blijkt niet bepaald makkelijk en je schrikt van de enorme kosten die partijen hiervoor rekenen. Dan maar weer op dezelfde voet doorgaan…

Of toch niet! Verbindr is hier om je te helpen. Met Verbindr hoef je geen expert te zijn of enorme investeringen te doen. VerbindR maakt het koppelen van jouw webshop met leveranciers-API’s makkelijker en betaalbaarder als nooit tevoren!

Automatische toevoeging van producten en prijsaanpassingen

Met Verbindr worden nieuwe producten automatisch en moeiteloos toegevoegd aan jouw webshop. Je hoeft niet langer handmatig nieuwe producten toe te voegen, wat je veel tijd en moeite bespaart. Bovendien, als er aanpassingen zijn in de bestaande producten, zorgt Verbindr ervoor dat deze automatisch worden bijgewerkt.

Daarnaast biedt Verbindr de mogelijkheid om prijsaanpassingen automatisch door te voeren. Dit betekent dat je altijd up-to-date prijzen hebt in jouw webshop, zonder dat je hier zelf naar om hoeft te kijken.

Voordelen van Verbindr

  • Vereenvoudigde koppeling met leveranciers-API’s zonder technische expertise.
  • Automatische toevoeging van nieuwe producten aan jouw webshop.
  • Bijwerken van bestaande producten zonder handmatige inspanning.
  • Automatische prijsaanpassingen voor altijd actuele prijzen.
  • Tijdsbesparing en efficiëntie in het beheren van jouw webshop.

Continu verbeteren met nieuwe functies

Verbindr is voortdurend in ontwikkeling en streeft ernaar om jouw webshopervaring te verbeteren. In de toekomst kun je bijvoorbeeld uitkijken naar nieuwe functies, zoals:

  • Integratie met ChatGPT voor geoptimaliseerde productomschrijvingen.
  • Automatische optimalisatie van productafbeeldingen voor snellere laadtijden en efficiëntere hosting.

Verbindr is er om jou te ondersteunen en jouw webshop te laten groeien zonder gedoe. Krijg controle over jouw productinventaris en prijzen, en maak gebruik van de voordelen van automatisering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *