WordPress website laten maken?

Webkeurig bouwt websites met een sterke focus op resultaat. Wij gaan veel verder dan slechts het leveren van een mooie website. Ons doel is om websites te leveren die daadwerkelijk resultaat opbrengen. Denk aan offerte-aanvragen, telefoontjes, etc.

Webkeurig is geen groot internetbureau, maar bewust kleinschalig en persoonlijk. Eigenaren Marc en Gerda Dekker houden zich met de dagelijkse werkzaamheden bezig. En indien nodig zijn er altijd specialisten uit hun netwerk die kunnen bijspringen.

Leads genereren met een conversiegerichte website

Een website is vandaag de dag véél meer dan slechts een visitekaartje. Een goede website stimuleert het verkoopproces en levert omzet op. Maar, een succesvolle website komt niet zomaar aanwaaien. De website dient gebouwd te worden als onderdeel van een doordachte online marketing strategie.

Een succesvolle website weet een hoog percentage bezoekers om te converteren (om te zetten) naar leads. Bijvoorbeeld in de vorm van offerte aanvragen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Webkeurig is gespecialiseerd in het bouwen van websites met een sterke focus op leadgeneratie.

SEO en SEA

Een website levert niet zonder meer leads op. Het begint allemaal bij het genereren van verkeer naar de website toe. Dit kan op tal van manieren in de offline en online wereld. Op online gebied helpt Webkeurig u om een solide zoekmachinestrategie op te zetten en uit te voeren.

WordPress website laten maken Groningen

Zoek je een WordPress specialist voor een professionele website in Groningen? Dan is Webkeurig de ideale keuze. We zijn gevestigd in De Wilp (Groningen) en richten ons voornamelijk op het MKB in Groningen en Friesland. Niet geheel toevallig zijn wij dan ook gevestigd vlakbij de grens met Friesland. In Groningen doen we liever een beetje nuchter. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. En dat is precies hoe we in elkaar zitten bij Webkeurig. Geen groot onpersoonlijk bureau, maar een kleinschalig webbureau dat zich niet op de massa richt. Flexibel, persoonlijk en betaalbaar.

WordPress website laten maken Friesland

Website laten maken in Friesland? Dan is Webkeurig de ideale partner om mee samen te werken. Ok, we geven toe dat we officieel niet in Friesland gevestigd zijn, maar in De Wilp. Dat ligt nét in Groningen. Toch werken we voor een groot deel met klanten uit Friesland (Drachten, Heerenveen) omdat daar de roots ligt van Webkeurig.

Website laten maken en beheren

Op zoek naar een webbouwer voor een WordPress website laten maken en beheren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bouwen niet alleen WordPress websites, maar beheren en optimaliseren deze ook. Hosting, updates of SEO-teksten? Het is allemaal mogelijk.

Daarnaast beheren en verbeteren we ook bestaande websites. Het is natuurlijk zonde om een nieuwe website te laten maken, indien de bestaande nog prima is. De enige voorwaarde hiervoor is dat het gaat om een WordPress website. Dit zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt ons werk kunnen doen.

Website laten maken zonder maandelijkse kosten

Een WordPress website laten maken zonder maandelijkse kosten is bij Webkeurig prima mogelijk. Wel moet je er rekening mee houden dat er voor een website altijd een domeinnaam en hostingpakket nodig is. Dit kun je desnoods zelf regelen, mocht dat wenselijk zijn. In het geval van een stichting of vereniging met een mooi doel, staan we er altijd voor open om te kijken naar gratis mogelijkheden op basis van sponsoring.

Wat kost een website laten bouwen?

Je bent ongetwijfeld benieuwd wat het kost om een website te laten bouwen. Een hele goede vraag waar we eigelijk nauwelijks een standaard antwoord op kunnen geven. We kunnen wel bedragen noemen, maar uiteindelijk is het volledig afhankelijk van de wensen die je hebt.

En zo zijn er nog tal van factoren die de investering voor een nieuwe website heel laag of best pittig kunnen maken. In tegenstelling tot veel andere webbureau’s werken wij niet met vaste pakketten. Iedere ondernemer is uniek en heeft specifieke behoeften. Pakketten sluiten daar nooit helemaal bij aan, waardoor dit op termijn erg kan tegenvallen voor beide partijen. Liever luisteren we goed naar de wensen en het budget en leggen we een aantal opties voor.

Is het budget bijvoorbeeld heel beperkt, maar heb je wel zin en tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan passen wij ons daar gewoon op aan. Wil je liever een website leasen zonder grote investering? Geen probleem, zorgen we voor. Wil je een website opzetten voor het genereren van leads of verkopen en werk je liever met een tarief op commissiebasis? Komt voor elkaar!

Website laten maken per maand betalen

Is een nieuwe website een te grote investering in één keer? Geen probleem, in de meeste gevallen is het prima mogelijk om een website te laten maken en deze per maand te betalen. Het scheelt een grote investering en je hebt toch snel een mooie website in de lucht.

Professionele WordPress webshop laten ontwerpen

Je hebt een fantastisch bedrijfsplan alleen nu nog een professionele WordPress webshop laten ontwerpen. Webkeurig is gespecialiseerd in WordPress websites en WordPress webshops (met WooCommerce). We helpen je volledig op maat. Heb je zelf al een design gemaakt of laten maken? Geen probleem. Samen met jou zetten we een fantastische webshop op, die volledig aansluit bij je bedrijf en producten. Uiteraard netjes binnen budget. Lees hier meer over het laten bouwen van een WordPress webshop.