WordPress wit scherm / white screen of death oplossen (WSOD)

Je hebt wat aanpassingen gedaan aan je WordPress website en dan plotseling… een wit scherm! Wat je ook probeert, niks werkt meer. Zelfs inloggen niet. Het is enorm vervelend als jou dit momenteel overkomt. Je vreest waarschijnlijk al het ergste: “Alles kwijt, ik moet helemaal opnieuw beginnen”.

Dit probleem wordt ook wel White Screen Of Death genoemd. Nu klinkt dat wel heel definitief, en dat hoeft gelukkig niet zo te zijn. Want een wit scherm in WordPress betekent echt niet persé het einde van je website.

Wit scherm probleem zelf oplossen

Allereerst kun je eens een kijkje nemen in dit artikel over WSOD van Kinsta.com. Daar vind je allerlei mogelijke oplossingen om het probleem met een wit scherm op te lossen.

De oplossingen die Kinsta.com beschrijft zijn best technisch. Als je hier geen ervaring mee hebt, wees dan extra voorzichtig om te voorkomen dat je de schade aan de website verergert.

Wit scherm in WordPress en kom je er zelf niet uit?

Zie je het niet zitten om zelf het White Screen probleem op te lossen of kom je er gewoon niet uit? Schaam je niet en vraag mij gerust om hulp. Ik help je graag om je website weer zo snel mogelijk de lucht in te krijgen.

Wit scherm oplossen? Bel gerust 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht .

Minder gedoe met je website en snel hulp bij problemen zonder onverwachtse kosten?
Kies voor een WebKeurig Onderhoudspakket.

Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *