Inloggen in WordPress lukt niet meer. HELP!

Je hebt urenlang gewerkt aan het opzetten van een website en het creëren van inhoud, met bloed, zweet en tranen. En dan gebeurt het: je kunt niet meer inloggen op WordPress. Wat je ook probeert, je komt niet verder dan het inlogscherm. Je inloggegevens worden niet meer geaccepteerd, hoewel je zeker weet dat ze correct zijn. Misschien krijg je een blanco scherm na het inloggen of een vreemde foutmelding.

Wat het probleem ook is, lichte paniek slaat toe. Ben ik nu alles kwijt? Was al het werk voor niets? En als je een webshop beheert met WooCommerce, wat is er dan gebeurd met alle gegevens? Ga ik hierdoor omzet mislopen?

Allereerst, geen paniek! In de meeste gevallen ben je niets kwijt. Zelfs als je inloggegevens niet worden geaccepteerd en het resetten van je wachtwoord geen oplossing biedt, is er nog hoop. Dit geldt ook als je vreemde foutmeldingen krijgt of een blanco scherm na het inloggen.

We staan graag voor je klaar als je helemaal bent vastgelopen en niet meer kunt inloggen op WordPress, WebKeurig is gespecialiseerd in dit soort problemen en lossen ze snel en deskundig voor je op. Stuur direct een WhatsApp-bericht of bel 06 - 106 34 377.

Minder gedoe met je website en snel hulp bij problemen zonder onverwachtse kosten? Kies voor een WebKeurig Onderhoudspakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *