Website laten maken Groningen

Ben je als starter op zoek naar een website voor je kersverse Groningse onderneming of ben je een rot in het vak, maar blijft die nieuwe website steeds maar liggen. Het maakt niet uit, voor een nieuwe website komt het bij WebKeurig allemoal goud mien jong ???? .

Direct meer informatie? Stuur een WhatsApp-bericht of bel 06 - 106 34 377 .

WordPress website laten maken

Webkeurig bouwt WordPress websites en webshops voor ondernemers in Groningen en Friesland. We zijn gevestigd in De Wilp (Groningen) vlakbij de grens met Friesland. Ideaal dus!

Als ondernemer is het CMS-systeem WordPress ideaal om een website eenvoudig bij te houden zonder technische kennis. Ook is het het systeem erg flexibel en aan te passen aan de meeste wensen.

WebKeurig helpt jou niet alleen aan een nieuwe WordPress website. We kijken graag samen met jou verder naar je werkelijke doel. Wil je met een nieuwe website nieuwe klanten aantrekken? Offerte-aanvragen genereren? Meer bezoek in je winkel? Meer reserveringen in je B&B? Wat je doel ook is, we denken graag met je mee.

WordPress laten maken voor ZZP’er in Groningen

Als ZZP’er is een goede website niet alleen een belangrijk visitekaartje, het is ook een middel om meer klanten binnen te halen. Het nadeel is dat je als ZZP’er niet altijd een groot budget beschikbaar hebt voor investeringen in je online aanwezigheid. Dat is voor ons geen probleem. We leveren kwalitatief maatwerk voor iedere budget. Ook wanneer het budget laag is, zijn er vaak meer mogelijkheden dan je als ZZP’er wellicht denkt. Om kosten te dekken kun je bijvoorbeeld zelf teksten of een idee voor het websitedesign aanleveren. We zijn graag flexibel en werken niet met standaard pakketten of prijzen, aangezien er ook geen standaard ZZP’er bestaat ????.

Website leasen

Wil je een website laten maken en per maand betalen? Geen probleem, regelen we! We kijken samen naar je wensen, doen een voorstel en gaan daarna snel voor je aan de slag, zonder dat je een grote investering in een keer hoeft te doen. Lees meer over website leasen.

Direct meer informatie over een website laten maken op basis van een aantrekkelijk leasetarief? Bel 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht.

WordPress website laten maken kosten

En dan nu de grote vraag: “Wat kost het om een WordPress website te laten maken?” Het antwoord daar op is: “Dat hangt helemaal af van je wensen en budget”. Zit je heel krap in budget? Dan kijken we wat er wél mogelijk is, met een beetje creativiteit komen we er bijna altijd uit. Wat het budget ook is, we geven je een passend advies en helpen je het maximale eruit te halen. Ook Groningse ondernemers betalen liever niet te veel ????.

Google campagnes in Groningen

WebKeurig is een Google Partner en gaat veel verder dan alleen het bouwen van websites. Ook het bouwen van Google Ads reclamecampagnes behoort tot de opties. Volledig naar wens en het beschikbare budget. Het mooie van Google Ads is dat het resultaat goed meetbaar is en je enkel betaalt voor een daadwerkelijke klik op een advertentie. In tegenstelling bijvoorbeeld tot klassieke advertenties in de krant.

WordPress websitebouwer in Groningen

WebKeurig is gevestigd in De Wilp (Groningen). Centraal tussen Groningen en Friesland in. Interesse in een nieuwe website of hulp nodig bij een bestaande WordPress website? We drinken graag een kop koffie bij je op de zaak. Bel gerust 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht.

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *