Website laten maken Ureterp

Onderneem je in Ureterp e.o. en zoek je een professionele webbouwer in de buurt? Laat je nieuwe website maken door WebKeurig. Dan profiteer je van een professionele website tegen een keurige prijs. Direct meer informatie? Bel 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht.

Website laten maken in WordPress

WebKeurig is gespecialiseerd in WordPress en heeft inmiddels jaren ervaring opgebouwd. WordPress is een CMS-systeem (Content Management System). In WordPress kun je eenvoudig je website bijhouden zonder technische kennis. Omdat WordPress enorm flexibel is, zijn de mogelijkheden enorm. Niet voor niks draait ongeveer een derde van alle websites op WordPress.

Maar, alleen een goede website is vandaag de dag niet voldoende om als ondernemer in Ureterp resultaat te behalen. Als de website niet zichtbaar is in Google, laat je als ondernemer veel potentie liggen. Webkeurig focust daarom niet zozeer op het bouwen van alleen een mooie website, maar meer op het totaalplaatje: Wat is er nodig om meer klanten binnen te halen via een nieuwe website. Webkeurig is Google Partner en heeft veel ervaring met Google reclamecampagnes. Daarnaast kijken uiteraard ook naar de SEO (vindbaarheid) van de website.

Website maken voor ZZP’ers in Ureterp

Ook als ZZP’er is een website uiteraard een must. Niet alleen een visitekaartje, maar een website die er helemaal op gericht is, meer klanten binnen te halen. Maar, eerlijk is eerlijk, als ZZP’er heb je niet altijd een groot marketingbudget beschikbaar. Geen probleem, ook bij een klein budget ben je als ZZP’er uit Ureterp bij WebKeurig precies aan het juiste adres. We kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn om uit je (beperkte) budget het maximale te halen. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je wellicht denkt. Wel eens van website lease gehoord bijvoorbeeld? Neem gerust contact op om jouw mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Bel 06 - 106 34 377 of stuur een WhatsApp-bericht.

Website laten maken en beheren

Met WordPress is het mogelijk om zelf een website beheren zonder veel technische kennis. Maar, helaas ontbreekt het een ondernemer vaak aan tijd. Er komt dan van het beheer weinig terecht. Een website laten maken en beheren behoort daarom bij WebKeurig ook tot de opties. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten, wat voor de meeste ondernemers onder ons nu niet het leukste klusje is. Maar ook hosting, SEO (vindbaarheid in Google) en het verzorgen van updates aan de website is mogelijk.

Website laten maken per maand betalen

Het is vandaag de dag steeds normaler om diensten en ook producten niet meer aan te schaffen maar per maand te betalen. Dit is net zo goed ook mogelijk bij het laten bouwen van een website. In plaats van een grote investering in een keer, lease je de website. Daarnaast is het zelfs mogelijk om alleen te betalen voor de gemeten resultaten die een website oplevert. Lees meer over website laten maken per maand betalen.

Wat kost een website laten maken?

Het laten maken van een nieuwe website vereist nu eenmaal een investering. Maar wat kost een website laten maken nu eigelijk? Daar is niet een eenduidig antwoord op te geven. Het hangt volledig af van je wensen én uiteraard het beschikbare budget. Vraag direct een offerte aan via de website of stuur een WhatsApp-bericht.

WordPress specialist in de buurt van Ureterp

WebKeurig is gevestigd in De Wilp (ongeveer 10 – 11 min. van Ureterp). Kennis maken? We bezoeken je bedrijf graag voor vrijblijvend. Maak eenvoudig een afspraak via een WhatsApp-bericht of bel 06 - 106 34 377.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *