WordPress website leasen

Liever geen grote investering in één keer, maar wel een hoogwaardige website zonder concessies? Dan is website lease een interessante optie. Voor een vast all-in bedrag per maand heb je alles geregeld en voorkom je hoge kosten.

Daarnaast bieden we ook websites en -shops aan waarbij je alleen betaalt voor resultaat. Een soort commissie-model zeg maar. Wij noemen het liever een SiteBundel. Een bundeling van een website en promotie, waarbij je alleen betaalt voor het daadwerkelijke resultaat.

Tijdens een gratis intakegesprek nemen we de wensen en mogelijkheden door. Klikt het van beide kanten? Dan stippelen we een online strategie voor je uit. Vervolgens starten we met de bouw van een nieuwe professionele en responsive website. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening, het is onze investering in jou! Om misbruik te voorkomen, hanteren we alleen een borg.

Nadat de website is gelanceerd, starten we met het doorlopend promoten ervan. Bijvoorbeeld via Google Ads en zoekmachine optimalisatie. Je raadt het al: de opzetkosten, onderhoudskosten en het reclamebudget nemen we voor onze rekening.

Meten is weten. Daarom meten we via Google Analytics nauwkeurig het verkeer dat jouw website bezoekt. Aan de hand van deze metingen wordt inzichtelijk hoeveel contactmomenten de website heeft opgeleverd. Denk daarbij aan telefoontjes en ingevulde webformulieren. Vervolgens brengen we maandelijks alléén een vooraf afgesproken tarief in rekening per contactmoment. Alles kosten zijn daarbij inbegrepen.

Geïnteresseerd of gewoon even sparren? Stuur gerust een WhatsApp-bericht of bel 06 - 106 34 377 .

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *